Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
mennyire felelt meg Önnek a tükör?
teljesen, erre gondoltam
ár-érték arány nem megfelelő
a tükör silány minőségű

szolgáltatásaink

Cégünk, a Stella Ceramia Kft. Budapest-Belvárosi fürdőszobaszalonjának 1993. évi megnyitása óta nagy figyelmet fordít vásárlóinak minél teljesebb, a kor követelményeinek megfelelő kiszolgálására. Kulturált környezetben, Ybl Miklós tervezte 150 éves épületben működő cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

Mintaanyag

A Fürdőszobaszalonban (mely Budapesten egyedülállóan régen ugyanazon a helyen, azonos cégnév alatt üzemel) az saját tervezésű világító tükör munkáink Magyarországon egyedülálló választékban tekinthető meg. A gyári kozmetikai tükrök egy részét pedig a helyszínen ki tudja próbálni.

Szakértelem
Munkatársaink rendszeres képzéseken vesznek részt, de mivel szeretik a munkájukat, érdeklődnek az újdonságok iránt,  magukat is állandóan képezik. Így a vásárlást nagyban tudják segíteni szaktanácsadással.

Tükör készítése egyedi méret és elképzelés alapján 
Bemutatótermünkben az elkészült minták alapján kialakult elképzelését beárazzuk és személyre szabottan elkészítjük Önnek.

Raktározás 
A megrendelt, megvásárolt árut kérésre raktárunkban a kivitelezés pontos idejéig tároljuk.

Házhoz szállítás
A megvásárolt termékeket az Ön által megjelölt időpontban szakcéggel házhoz szállíttatjuk. Ennek díjtétele a mennyiségtől és a szállítási címtől függ. A vidéki kiszállítást raklapon, hátfalas teherautóval végeztetjük, a lerakást a gépkocsivezető raklap békával oldja meg.

Parkolás
A belvárosi címtől nem kell félnie, mivel az környékbeli utcákban általában van parkolóhely, de a Zichy Jenő utca és Dessewffy utca között lévő átjáró parkolóház 300 m-re van tőlünk és összesen 8 emeleten őrzött parkolási szolgáltatást nyújt. Valljuk be, sokkal jobb egy nagyváros történelmi belvárosában sétálni 300 métert, mint a külvárosban 100-at!

Facebook
Érdekességeket, műszaki megoldásokat, híreket a Facebook felhasználásával osztunk meg a kedves érdeklődőkkel. 

Webáruház készítés